AKTUELNO

Tri godine bez voljenog Marinka, a bol je još veća.

Danas se navršava tačno tri godine otkako je bitku s opakom bolešću izgubio naš poznati srpski glumac i muzičar Marinko Madžgalj, u svojoj 37. godini. Večiti dečak, kako su ga zvali, sahranjen je 29. marta 2016. uz njegove omiljene pesme "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje", "Svadbarskim sokakom" na Novom bežanijskom groblju, gde su se danas okupili članovi njegove porodice, prijatelji i kolege na pomenu povodom treće godišnjice smrti.

Foto: Facebook

Nešto kasnije kod Marinkove večne kuće zatekli smo trojicu muškaraca, koji su sedeli na klupi i nemo gledali u Madžgaljev grob. Kako su nam rekli, oni su mu prijatelji iz osnovne i srednje škole, a jedan od njih, Miloš Stanković, smogao je snage da prizna kako se oseća.

- Oseća se bol, osećaće se do kraja života - tihim glasom izustio je Miloš, Marinkov školski drug, koji je potom dodao:

Foto: Pink.rs

- Sećanja vezanih za Marinka imam bukvalno milion, jer je on čovek koji je živeo jedan lep život i što je najbitnije, činio je ostalima u njegovoj blizini život lepšim. Tih dogodovština ima zaista na stotine - priznao je Milošev školski drug.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, glumac je preminuo pre tri godine posle duge borbe s rakom pankreasa.

Pink.rs

#Marinko Madžgalj

'