AKTUELNO

Podrška stiže sa svih strana!

Nakon što je na VMA provela mesec i po dana, voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević jutros je prebačena na Klinički centar, gde će nastaviti lečenje na odeljenju ortopedije. Đurđevićeva se jutros, takođe, prvi put oglasila posle stravične saobraćajne nezgode, i to putem društvenih mreža.

Foto: Printscreen Instagram, Tanjug

- Hvala najlepše stručnjacima sa VMA, doktorima i tehničarima iz šok sobe. Hvala što ste mi olakšali najteže dane i što ste bili profesionalni, prijateljski nastrojeni i što ste brinuli o meni - napisala je Dea i dodala da je ovo jedina njena objava i izjava do sad: "Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još uvek neću davati izjave. Hvala vam".

Njeno prvo oglašavanje privuklo je ogromnu pažnju javnosti, posebno njenih prijatelja, kolega i pratilaca na društvenim mrežama, koji su rešili da joj, kao i do sada, pruže svesrdnu podršku i požele joj brzo ozdravljenje i povratak na male ekrane.

Među prvima se oglasio popularni pevač i član žirija "Pinkovih zvezda" Sloba Radanović, koji je za Deu imao kratku, ohrabrujuću poruku.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Najjača si, Deice! - poručio joj je Radanović, a osim njega podršku su joj pružili i Željko Samardžić, Goran Stojićević Karamela, Zorana Pavić, koleginica Irina Vukotić, kao i mnoge druge kolege sa TV Pink.

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Slobodan Radanović

'