AKTUELNO

Komšije poznate pevačice rešile su da progovore.

Folk pevačica Goca Božinovska živi u Surčinu u mirnom kraju sa decom koju je dobila u braku sa pokojnim Zoranom Šijanom - ćerkom Zoranom i sinom Mirkom. Njihove komšije imaju samo reči hvale o celoj porodici, a prisetili su se i pokojnog Zorana Šijana.

- Viđam je, tu u prolazu, u prodavnici. Odlična je, bolju komšinicu ne bih poželeo. Veoma je prijatna, svima se javlja. Nije umišljena kao mnogi sa estrade, sasvim je normalna, kao i svi ovde u kraju - rekao je Gocin komšija, koji živi nekoliko kuća od nje, a o Zoranu je govorila i baka Drinka, koja ga je poznavala.

Foto: Instagram

- Svi smo dobro živeli. Dobra je ona, dobra žena. Znala sam joj i muža, mnogo je dobar bio. Dobra su deca, svi su divni. Ona troje dece ima, sad ne znam gde je Jelena. Nju ne viđam. Goca je divna žena, svima se javlja, uvek je nasmejana. Slabo poznajem Zoranu i Mirka, a Jelenu znam sa televizije, jer ona peva. Često je viđam u prodavnici kako pazari, ma dobra je žena... Pravi je laf - kaže baka Drinka.

Kako kažu, pokojni Šijan je bio dobar sa celim komšilukom, svi su mu se divili

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

-Bio je odličan komšija, pogotovo prema mladima, čak nas je i štitio, bio je sportista pravi. Bio je lik, faca, dugar. Bio je previše eksplozivan, sve najbolje o Zokiju Šijanu kao drugaru. Uvek je bio spreman da pomogne, šta da kažem drugo - kažu komšije.

Pink.rs

#Goca Božinovska

#Zoran Šijan

'