AKTUELNO

Ne želi da se meša u život i odluke svoje ćerke.

Sinoć je pravu pometnju izazvao ulazak Nenada Sinđelića Gastoza u Belu kuću koji je sa Jasnom Milenković Jami došao kako bi uveseljavao zadrugare na žurki. Veliku pažnju privukla je reakcija Lune Đogani koja je nedavno u rijalitiju priznala da je spavala sa Gastozom, a samo nekoliko dana pre žurke pričala je šta je on učinio za nju, kao i da mu to nikad neće zaboraviti. Međutim, sudeći po Luninom ponašanju tokom žurke, ona je očigledno rešila da posluša svog dečka Marka Miljkovića i prestane da se druži sa Gastozom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bismo čuli kako Lunina majka Anabela Atijas komentariše sinoćnja dešavanja i ponašanje svoje ćerke prema Gastozu, kontaktirali smo je, međutim ona je bila izričita u tome da ne želi da zauzima ničiju stranu, te da ne želi da se meša u život i odluke svoje ćerke. Anabela nije želela da komentariše ni Gastozovu izjavu da su njih dvoje u svađi.

PROČITAJTE JOŠ: ISPOŠTOVALA JE DEČKIĆA: Gastoz odmah nakon napuštanja Zadruge RAZVEZAO JEZIK, pa RAZOČARAN otkrio da mu je Luna ŠAPUTALA NA UVO! A onda ispričao sve o PLANOVIMA SA STANIJOM!

Foto: Pink.rs

- Nisam ništa gledala i ne bih da komentarišem. Baš sam se nešto umorila od tih komentara... Ne znam šta bih ja tu uopšte mogla da komentarišem? Da odobravam i da sudim, ne znam... Malo sam se umorila, bolje da pitate Gagija... Lunin život je njena stvar - rekla je Anabela za Pink.rs.

Podsetimo, Luna je sinoć tražila dopuštenje od svog dečka Marka Miljkovića kako bi se javila Gastozu, nakon čega ga je tokom cele večeri izbegavala, budući da je njen izabranik zahtevao od nje da prestane da se druži sa reperom sa kojim je, kako je sama priznala, bila intimna prošlog leta, nakon što je napustila ''Zadrugu 1'' i koji joj je pomogao da izađe iz depresije u kojoj je bila zbog emotivnog kraha.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Nenad Marinković Gastoz

#Rijaliti Zadruga

'