AKTUELNO

Lunin otac je zahvalan Gastozu što je pomogao njegovoj ćerki kada joj je bilo najteže.

Nenad Sinđelić Gastoz sinoć je u Belu kuću ušao sa Jasnom Milenković Jami kako bi zabavljao zadrugare na žurki u čast rođendana Lepog Miće, a svi su čekali da vide kako će reagovati Luna Đogani kada ugleda Gastoza. Luna se sinoć pozdravila sa Nenadom, tek nakon što je svog dečka Marka Miljkovića pitala za dozvolu, a onda se u potpunosti distancirala od njega govoreći da ona ne želi da uživa na žurki zbog rođendana Lepog Miće, te da Gastoz nije razlog tome. Ipak, to nije sprečilo da čak poručuje pesme od Jami, kao i da peva Nenadove pesme koje zna od reči do reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bismo čuli kako takvo ponašanje svoje ćerke komentariše njen otac Gagi Đogani, kontaktirali smo ga. Uprkos tome što je Miljković izričito zabranio Luni da se druži sa Gastozom, njen otac smatra da joj Miljković ne bi napravio problem da je sinoć nasamo pričala sa Nenadom.

- Šta je trebalo da Luna uradi? Smatram da je postupila ispravno. Prišla je, javila se lepo Gastozu, on joj je rekao da se neće da joj pravi probleme, aludirajući ma Marka. Mislim da joj Marko ne bi pravio problem ni da je pričala sa njim... Gastoz se okrenuo ka Staniji, ni to nije u redu. Zna u kakvim je odnosima ona sa Lunom - rekao je Gagi za Pink.rs, pa priznao da se Luna ipak ne bi tako ponašala prema Gastozu da nije bilo Marka:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Da nije u vezi sa Markom, verujem da bi se ponašala drugačije, sigurno bi pričala sa njim i provela neko vreme u njegovom društvu, ali ona je sinoć bila zbunjena i nije znala kako da se postavi. Smatram da je njeno ponašanje prema Gastozu sinoć bilo na mestu s obzirom na to da ona voli Marka, kao i da joj je Gastoz odmah rekao da ne želi da nikakvu frku zbog njene veze sa Markom - ističe denser i dodaje da je Gastoz mnogo pomogao Luni, te da mu je na tome zahvalan.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

- Slažem se da je Gastoz mnogo pomogao Luni kad joj je bilo teško. Značilo joj je da provodi vreme s njim posle prve ''Zadruge''. Tada je bila slomljena, a on je na nju pozitivno uticao, putovali su, snimili spot, od je duhovit dečko... Pomogao joj je da izađe iz te neke depresije posle onoga što joj se izdešavalo sa Slobom, on je pored njega bila druga osoba, bila je nasmejana i naravno da mi je bilo drago zbog toga - rekao je Gagi i dodao da njegova ćerka nipošto nije trebalo da otkrije da je bila intimna sa Sinđelićem.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: ISPOŠTOVALA JE DEČKIĆA: Gastoz odmah nakon napuštanja Zadruge RAZVEZAO JEZIK, pa RAZOČARAN otkrio da mu je Luna ŠAPUTALA NA UVO! A onda ispričao sve o PLANOVIMA SA STANIJOM!

- Smatram da nije trebalo da prizna da je spavala sa njim, jer joj se to obilo o glavu. Sama se i pokajala posle, ali to je Luna. Ona nešto kaže, pa posle zažali - završava Đogani za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Gagi Đogani

#Nenad Marinković Gastoz

#Rijaliti Zadruga

'