AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas".

Autorska emisija Biljane Obradović, "Biljana za vas", na programu kanala Pink 2 je i ove nedelje od 19 časova, a kao što ste navikli, očekuju vas ekskluzivni intervjui i zanimljivi prilozi.

U ovonedeljnoj emisiji gledaćete intervju sa Milenom Radulović, mladom glumicom i zvezdom filma "Balkanska međa" koji je privukao veliku pažnju javnosti, posebno zato što priča prati događaje tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je za kratko vreme uspela da se probije i zablista kako na pozorišnim daskama, tako i na filmu i u TV serijama. Hrabro koračajući glumačkim stazama, gradi uspešnu karijeru u dve zemlje - Srbiji i Rusiji.

Ja sam već godinu i po dana učila ruski i želela sam da se nešto dogodi i na tom tržištu. Počela sam da idem na kastinge u Rusiji kada se pojavio ovaj projekat. Rusi su došli kod nas i napravili kasting, na koji sam došla i dobila ulogu. Sa time je sve počelo, sad češće odlazim u Rusiju, skoro svakog meseca i počinjem da gledam na Moskvu kao na drugu kuću - ispričala je Milena kako je dobila ulogu u filmu "Balkanska međa".

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što je u srećnoj vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem, Milenu privatno ispunjavaju putovanja, za koja uspeva da nađe vremena. Šta je Milena ispričala o poslovnom, ali i privatnom životu, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Biljana za vas".

Nik Vest, čuvena basistkinja ekscentričnog izgleda, poznata je i po tome što je imala čast da sarađuje sa čuvenim Prinsom. Njena poseta Beogradu bila je savršen povod da je Biljana ugosti u svojoj emisiji i uradi intervju sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako godine prolaze, tako i gravitacija čini svoje, pa tonus mišića ali i kože više nije isti. Bez obzira na vežbanje, kod dama se posle tridesete godine javlja višak kože. Da li je moguće taj problem rešiti u teretani ili zategnut izgled može da se postigne operacijom butina, otkriva Biljana ove nedelje u svojoj emisiji.

Ukoliko mislite da lep izgled nije moguć i u sedamdesetoj godini - prevarili ste se, a dokaz za to je i gospođa Slavica Pekić, koja je u 71. godini postala joga instruktor.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa dolaskom proleća, otvorile su se i bašte kafića, a za sve one koji žive u našoj prestonici ili žele da je posete, Biljana otkriva koje su to najlepše bašte Beograda.

Ukoliko ste ljubitelj digitalne valute, odnosno svetski poznatog bitkoina, onda dobro znate da je tokom prošle godine došlo do njegovog pada. Na vašu sreću, u 2019. godini počeo je ponovo njen rast, ali da li ćete bankrotirati ili postati milioner, saznaćete od Aleksandra Matanovića, mastera iz oblasti digitalnih valuta i direktor servisa za otkup kriptvaluta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako teče proces ručne izrade gitara, zbog čega su među lepšim polom postale omiljene štrikane torbice, kako izgleda najbolji oralni stimulator na svetu i još mnogo zanimljivih priloga, očekuje vas u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 31. marta od 19 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Bitkoin

#Milena Radulović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#glumica

#voditeljka

'