AKTUELNO

Otkrila je detalje iz svog braka!

Pevačica Tanja Savić rešila je da svojoj publici priredi pravu poslasticu i snimi novi album. Ona vredno radi u studiju, a pred kamerama emisije ''Premijera'' otkrila je i kako protiče čitav proces.

Klinci slušaju jednu vrstu muzike, a naša generacija drugu. Ali ja sam taj tip da kod mene može sve, mislim da se to pokazalo i publika mi veruje. Publika je spremna na promene kao i ja, sve ide vremenom, ne možemo da ostanemo uvek u istom stilu - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen suprug Dušan bio je uvek široke ruke i pevačici je do sada poklonio nekoliko pesama, ali, kako kaže, ovog puta se ona otvorila, a njen muž je shvatio da mora više da joj pomaže u poslu.

Možda je shvatio da malo više treba da pomaže i da se potrudi. I ja sam shvatila, što je najbitnije, da ovo nije igra, nije šala, ovaj naš posao je težak, a treba ostati pribran i profesionalac - kaže Tanja.

U svakom braku dođe do razmirica, pa je Tanja priznala da se posvađala sa svojim suprugom baš pre nego što će ući u studio.

Danas smo se toliko posvađali da mi nije bilo dobro kad sam ušla u studio. Ništa specijalno, sukob se dogodio, ali to je prosto normalno kad ste dugo u braku - rekla je Tanja i istakla da je sada sve u redu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je još pevačica ispričala pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Dušan Jovančević

#Premijera

#Tanja Savić

'