AKTUELNO

Totalno ih raznežila.

Samouvereno na scenu "Pinkovih zvezda" večeras je izašla i Sanja D. Mikić, devojka koja dolazi iz Kragujevca i koja je svojom emotivnom izvedbom poezije koju je sama napisala dotakla žene iz žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica Jakovljević i Kristina Kija Kockar gledale su Sanjin nastup veoma pažljivo, a sve vreme bile su na ivici suza. Međutim, Kija nije izdržala zbog čega se ponovo rasplakala večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ti kažem da do sada nisam imala ovakvu reakciju. Ja sam kroz poeziju naučila razmišljam i da je, što malo ljudi zna, sama prišem, ali nisam imala hrabrosti da je pročitam u svom krugu prijatelja. Što se tiče tvog teksta, ja bih neke delove promenila, jer sam ih doživela lično. Nije bio maj, nego jun - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti najružnija u ovoj emisiji! Moje suze su sve rekle. Pogotovo mi je drago što si ti to napisala. Celokupan utisak je fascinantan. Rekla bih da je bio maj - govorila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

E, ovako se čita poezija. Da nije pevanje, da izgleda kao da je gluma. Ako je ovo napisano tvojom rukom, onda je ovo neverovatno. Ja sam gledao mnoge prijemne ispite i nikada nisam video da ovako nešto govori neko kao što si ti - pričao je Žika Todorović.

Sanja je dobila svih pet glasova, a žiriju se zahvalila na pozitivnim komentarima i istakla da joj to mnogo znači. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

'