AKTUELNO

Pevačica i dalje pati za majkom.

Pevačica Jelena Karleuša, posle smrti majke Divne za koju je bila veoma vezana i koja joj je uvek bila najveća podrška, odlučila je da skrati svoju kosu. Nakon ovog njenog poteza mnogi su uvideli koliko Jelena liči na Divnu iz perioda kada je zbog teške bolesti nekadašnja radijska voditeljka imala kratku kosu.

Foto: E-stock, Printscreen Instagram

Jelena je prošle nedelje rešila da skine crninu i da se posle smrti majke Divne vrati poslu, a danas se na snimanju jedne emisije pojavila u novom izdanju. Jelena je na sebi tom prilikom imala fluorescentno zelenoj odevnoj kombinaciji, a kratku frizuru odlučila je da zameni kikicama koje je napravila uz pomoć nadogradnje.

Foto: Kurir

Tokom života Divna Karleuša je imala period kada je nosila ovakvu frizuru, zbog čega je jasno da je Jelena svojim današnjim pojavljivanjem želela svima da pokaže još jednu u nizu sličnosti koju je imala sa svojom preminulom majkom.

Foto: Printscreen Instagram/Kurir

PROČITAJTE: KARLEUŠA ŠOKIRALA SVOJIM IZGLEDOM: Skoro mesec dana posle smrti majke Divne, JK se u javnosti pojavila s OVIM NA GLAVI (FOTO)

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'