AKTUELNO

Nataša Bekvalac mu je poručila da je uverena u to da će Sergej postati velika zvezda.

Posle Teodore Marković, usledio je nastup petnaestogodišnjeg Sergeja Pajića iz Banja Luke, koji je na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" otpevao hit grupe "Zabranjeno pušenje" "Kažu mi da novog frajera imaš".

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo brzo su svi članovi žirija pogigli sve crvene stolice i Sergeju dodelili maksimalan broj glasova, a potom su usledili komentari.

- Moj ti je savet da možda u sledećoj emisiji pevač neku "Dubiozu kolektiv" ili nešto tako, to je top i to je totalno tvoj fazon. Meni se to dopalo, da znaš - posavetovala ga je Goca Tržan, posle koje je svoj sud dala i Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Odlično si sve ovo doneo, stvarno, i dobro se krećeš na sceni, u svemu ovome. Interpretacijski si potpuno ušao u ovu pesmu, u ovoj stil.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si fenomenalan zato što si jako dobro upoznao sebe i tačno forsiraš ono gde si najbolji. Biraš pesme koje ti odgovaraju, ideš na energiju, harizmu, ne pokušavaš da napraviš od sebe nešto što nisi i ne pokušavaš da staneš u red sa nekim pevačima i takmičiš se u nečemu što ne treba. Imaš sve da budeš velika zvezda i potpisujem ti da ćeš to biti - ishvalila je Sergeja i Nataša Bekvalac.

Njegov energični nastup pogledajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'