AKTUELNO

Otvorila dušu.

Teodora Džehverović progovorila je o svom privatnom životu, pa je i otkrila čija podrška u karijeri joj je mnogo značila. Pevačica je veliku popularnost stekla učešćem u rijalitiju ''Zadruga'', a posle toga je nastavila da niže uspehe na poslovnom planu. Njoj je podršku javno pružila i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

- Mnoge kolege su mi čestitale, ne mogu da grešim dušu, ali najveću podršku dobila sam od Cece. To mi je stvarno dalo vetar u leđa - rekla je ona.

Foto: Pink.rs

Anđelo Ranković takođe ju je podržao iako joj je bivši dečko, što ju je obradovalo. Spekulisalo se da je Teodora htela sebi da oduzme život, što je ona negirala.

- Istina je da sam ja živa i zdrava i pre svega psihički normalna. Ljudima dajem za pravo da veruju u šta oni žele. Ja svoj život mnogo volim, imam milion razloga za sreću i, po mom mišljenju, najveći greh jeste da čovek sebi oduzme zivot. Za svaki problem postoji rešenje - izjavila je.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Što se tiče ljubavnog života, Džehverovićeva kaže da je uvek zaljubljena.

- Ja sam uvek zaljubljena, lepršava i ispunjena. Trenutno nemam ljubavnog partnera, ali radovaću se ako se neko pojavi - rekla je Teodora.

Autor: Pink.rs

#Teodora Džehverović

'