AKTUELNO

Ovo malo ljudi zna o njoj!

U današnjem izdanju emisije Magazin In gošće Sanje Marinković bile su blogerka Tamara Kalinić, pevačice Snežana Đurišić i Sara Jo, glumica Mirjana Karanović i voditeljka Tijana Prica.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je i običaj u Sanjinoj emisiji, njene gošće su pričale o raznim temama, a ovom prilikom Tijana je otkrila da je ona celog života sa jednim muškarcem i ispričala svoju ljubavnu priču:

Ja sam ceo život sa jednim muškarcem, od 17. godine i to je sada moj muž i otac mog deteta. Kada smo mi krenuli da se zabavljamo, svi su mislili da ćemo da izađemo dva, tri puta i to je to. Pošto smo nas dvoje bili zajedno u odeljenju, sedeo je iza mene, bili smo i redari. Ja na času crtam moj život - koji ću fakultet da upišem, kad ću da diplomiram, kad ću da se udam, sve godine sam pisala. Omakla sam godinu udaje, stavila sam 2016. godinu, a udala sam se 2017. godine. I njega sam crtala i sve sam pogodila. Ja sam znala šta želim, ja sam njemu govorila šta ja želim i da čujem šta želi on od mene, da to možemo da zajedno ostvarimo. Mi uživamo, sad sam napravila idealnog muškarca, moram neko obezbeđenje da angažujem - ispričala je Tijana i nasmejala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Tijana Prica

'