AKTUELNO

Pevačicu je mladić povukao za ruku, zbog čega se ona jako uplašila.

Goga Sekulić oduvek je važila za jednu od poželjnijih pripadnica domaće estrade, a iako je nedavno stala na ludi kamen, ona i dalje privlači pažnju jačeg pola. Nedavno se ostvarila u ulozi majke, a samo četiri meseca nakon toga vratila se i nastupima.

Goga nije ni slutila šta je čeka na jednoj svirci u Mostaru, kada je zapevala svoj čuveni hit "Seksi biznismen". Naime Sekulićevoj je prišao mladić od oko tridesetak godina i nešto joj šapnuo na uvo.

Posle prvog bloka, Goga je sišla sa scene i krenula u separe po piće. Iznenada ju je dečko povukao za ruku, što je nju jako uplašilo. Zamolio ju je da ga sasluša i rekao joj da dugo mašta o njoj, da želi da se razvede i uda za njega, da će prihvatiti njenog sina Vasilija Andreja, a na kraju je izvadio skupoceni prsten i krenuo da je zaprosi. Sekulićeva je ostala bez komentara, bukvalno nije znalo šta ju je snašlo. Upitala ga je da li se on šali s njom, a kad je shvatila da je dečko zaista ozbiljan, poljubila ga je u obraz i objasnila mu da je ona u srećnom braku sa sportistom Urošem Domanovićem - prenosi izvor koji se našao na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ: PLAVA, BLAJHANA KOSA I SILIKONSKE BRETELE: Prepoznajete li našu pevačicu? Nekada je bila OVAKVA, a onda se ofarbala, nabacila silikone, skupe krpice i postala OZBILJNA MAČKA! (FOTO)

Očigledno da Goginim udvaračima ne predstavlja problem to što je ona udata i što ima sina, a iako je zagazila u petu deceniju i dalje je predmet interesovanja muškaraca.

Pink.rs

#Goga Sekulić

'