AKTUELNO

Zamalo palo pomirenje!

Treći takmičar po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezda - All talents" bio je Bojan Bogdanović, koji ima 22 godine i dolazi iz Lazarevca. S obzirom na to da je mađioničar, on je pripremio dosta trikova, a već na samom početku izašao je na scenu sa šeširom na glavi koji je goreo.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bio oduševljen njegovim trikovima, a oni su mu pomagali u tome. Međutim, ono što je oduševilo sve jeste trik zbog kog je na scenu izveo Slobu i Kiju, a Dušica je prokomentarisala "Ako ih pomiriš, stvarno si mađioničar".

Foto: TvPink Printscreen

Oni su stavili karte u usta koje im je Bojan dao, a onda su morali da se dodirnu kartama, što je izgledalo kao poljubac, a karte koje su imali zamenile su mesta, pa je tako Kijina završila u Slobinim ustima i obrnuto.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bravo Bojane. Kako kaže Slobodan u pesmi "Falila mu dama", eto sad je dobio. Svaka čast, ti si harizmatičan dečko, svaka čast - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Boki, mnogo si zanimljiv, odlično znaš šta radiš, zabavio si sebe, publiku, nas, svaka čast - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Damir je prokomentarisao da Bojan u sledećem krugu treba da utiče na Slobu da se pomiri sa Kijom, a on je obećao da će izvršiti hipnozu. Očekivano, dobio je svih pet glasova žirija, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezde

'