AKTUELNO

Sedma petica za večeras!

Podgoričanka Katarina Radulović večeras je nastupila pod rednim brojem sedam u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde - All Stars". Ona je izvela pesmu Lejdi Gage "Always remember us this way". Katarina je nastupila uz ozbiljne pirotehničke efekte na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je svoju stolicu podigla Goca Tržan, koja je odmah prepoznala Katarinin glas, a za njom je to učinila Nataša Bekvalac. Leontina Vukomanović i Kija Kockar su se podigle nešto kasnije, a Milan Stanković na kraju.

- Kada sam virnula u spisak, videla sam šta pevaš, malo sam bila skeptična šta će biti. Imao je jedan mali deo koji si kiksnula. Meni se to zaista svidelo i iznenadila si me prijatno. Lepo si obučena, svedena. Mislim da si lepo prenela emociju - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

-  Ja sam navikao od tebe na neki šou. Mislim da je to tvoj najveći adut u ovoj sezoni. Po tome si prepoznatljiva, ovo večeras je bilo dobro, ali može bolje - istakao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Katarinin nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M.S.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'