AKTUELNO

Noć za pamćenje!

Zdravko Čolić, najpopularniji regionalni izvođač pop muzike, drugo veče zaredom do poslednjeg mesta ispunio je halu "Čair" u Nišu, gde i večeras peva za više od deset hiljada ljudi!

Foto: Pink.rs

Spektakularni solistički koncert Zdravka Čolića, koji je uživo otpevao neke od svojih najpopularnijih, antologijskih pesama, iz prvih redova prate najvatreniji fanovi, ali i devojke koje su baš uz njegove mnogobrojne hitove rešile da proslave devojačko veče buduće neveste, koja je na koncert došla s cvećem u kosi i majici s natpisom "Udajem se, vala vreme je".

Foto: Pink.rs

Vrisak se prolomio kada je Čola zapevao svoj hit "Vrijeme je", koji je buduća mlada uglas pevala sa svojim najboljim drugaricama. Zdravko je, takođe, uz pratnju benda izveo i neke od svojih najvećih hitova poput "Okano", "Ti si mi u krvi", "April u Beogradu", "Hotel Balkan", kao i mnoge druge.

Foto: Pink.rs

Sve to odmah do bine ispratio je reporter "Premijere" Nemanja Vujičić, čije ćete kadrove sa koncerta, ali i ekskluzivni intervju s Zdravkom Čolićem imati priliku da pogledate sutra od 14 časova, u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

N. V., D. T.

#Premijera

#Zdravko Čolić

'