AKTUELNO

Kompletne troškove plastične operacije od nekoliko desetina hiljada evra snosio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je novopečena pevačica nedavno raskinula.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić pre oko tri nedelje podvrgla se estetskoj intervenciji vađenja rebara na jednoj privatnoj klinici plastične hirurgije u inostranstvu.

Foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Tamarin sada već bivši dečko, kontroverzni biznismen iz Hrvatske, snosio je celokupne troškove ove intervencije.

Tamara se podvrgla estetskoj intervenciji vađenja rebara. Ona je još pred Novu godinu zakazala intervenciju na jednoj uglednoj privatnoj klinici u inostranstvu, a već u prvim danima januara izvadila je četiri rebara. Kompletne troškove operacije platio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je Tamara nedavno raskinula. Ona se već oporavila od operacije, a trenutno je i više nego zadovoljna svojim izgledom. Rebra je izvadila prvenstveno da bi njena zadnjica izgledala veće, a onda i da bi imala tanji struk - kaže dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo proverili ovu informaciju kontaktirali smo Tamaru, međutim, ona je ostala nedostupna za komentar.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Farma

#Operacija

#Tamara Đurić

#vađenje rebara

'