AKTUELNO

Nije ni slutila kroz kakav će pakao proći!

Folk pevačica Sanja Maletić napadnuta je preksinoć u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio na destinaciju nakon završene emisije u kojoj je gostovala. Sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na jednoj tamošnjoj televiziji, nakon čega je pozvala taksi. Međutim, tokom vožnje, Sanju su poslovni saradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mestu, te je pevačica taksisti rekla da promene smer. Tada je on počeo da besni, urla i preti, nakon čega je izvadio nož i nastavio sa pretnjama!

Foto: Instagram

Tasksista je potom naglo zakočio, a Sanja je probala da izađe iz automobila, da bi taksista izleteo za njom. Na sreću, sve su primetili radnici lokalne prodavnice, te su brže-bolje pozvali policiju, a da je zaista došlo do incidenta potvrdila je i sama pevačica.

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je Sanja Maletić:

- Najpoštenije je da pozovete stanicu policije u Bijeljini... Ja to ne bih posmatrala kao jednu branšu, da ne generalizujemo sve taksiste. Bogu hvala i za mene i za tog čoveka što nisam povređena. To je sve što mogu da kažem - zaključila je pevačica.

Pink.rs

#Sanja Maletić

#pevačica

'