AKTUELNO

Želeo je da ga kupi po svaku cenu!

Automobil folk pevača Darka Lazića, kojim je upravljao kada je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću koju je čudom preživeo, bio je u potpunosti smrskan. Njegov skupoceni BMW prevrnuo se na krov, a od siline udarca potpuno je zgužvan. Olupine automobila odvezene su na otpad i svedoče upravo o tome koliko je udes u kom je Lazić povređen bio stravičan.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Pevač je nekim čudom ipak preživeo i trenutno se uspešno oporavlja, a nakon što je prošlo izvesno vreme Darko je rešio da otkrije još jedan detalj do sada nepoznat javnosti - tiče se upravo njegovih kola koja je vozio tog kobnog 23., i ispričao šta je za njega posle svega jedan od najvećih šokova:

Moj auto je bio ceo smrskan, i ja sam ga odmah poslao na otpad. Naravno ne bi ni padalo na pamet da ga nešto popravljam ili da uopšte razmišljam o tim kolima više. To je sada olupina i - ćao. Međutim onda mi se javljaju sa auto-otpada i kažu da neki lik hoće da ga otkupi. Ja stao zgranut. Reko - "ne razumem... što bi neko hteo da otkupi olupinu kad može da kupi normalan auto, ne znam uopšte ni kako bi ga skrpio, ni zašto bi to radio. Em je olupina, em bih ja lično imao trip i neke loše karme". Ništa mi nije bilo jasno. Kažu oni meni - sve zna on to ali ga ne zanima, kaže čovek: "Baš me briga u kom je stanju, taj auto je bio u vlasništvu Darka Lazića, on se sa njim vozio, samo mi je to bitno" - rekao je Darko ozbiljno šokiran Darko potezom jednog fana, kog očigledno nije moglo da spreči ništa da dođe do pevačevih kola, pa ih je na kraju smrskana kupio.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'