AKTUELNO

Novac otišao u humanitarne svrhe.

Fudbaler Ognjen Vranješ odlučio je da pazari ogrlicu koju je na licitaciju u humanitarne svrhe postavila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Inače, Ognjen je ovu ogrlicu platio 3000 evra.

Foto: Printscreen Instagram

Ceca je početkom aprila učestvovala u humanitarnoj akciji tako što je na Instagramu objavila video u kojem je pozvala pratioce da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za mladića Nikolu Rabrenovića. Ovom momku potreban je novac za operaciju u Rusiji.

Kako navodi dobro obavešteni izvor, Vranješ je odlučio da se u akciju uključi pod lažnim imenom i odmah ponudio 2000 evra, što je bilo više od ponude koja je bila aktuelna pre njegove, a takođe Ognjen je uplatio još dodatnih 1000 evra.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna - priča izvor.

PROČITAJTE: IMA JEDNU OD NAJSKUPLJIH KUĆA U SELU! Komšije Miroslava Ilića otkrile da pevač ruča u kafani za 200 DINARA! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom Ceca se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom se zahvalila svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem mom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem - oglasila se Ceca na Instagramu.

Pink.rs

#Ognjen Vranješ

#Svetlana Ceca Ražnatović

'