AKTUELNO

Njen otac ne može mirno da posmatra kada je blogerka u psihičkom rastrojstvu.

Protekle noći milionski auditorijum koji bez daha prati sva dešavanja u "Zadruzi 2" imao je priliku da vidi kako Luna Đogani zna napamet, od reči do reči, ceo tekst svađe koja se dogodila između nje i njenog dečka Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi zadrugari su burno reagovali na ono što su videli, te dok su jedni tvrdili da je Luna tekst naučila napamet i sada ga primenjuje tokom rasprava sa Miljkovićem, a drugi su bili na njenoj strani, pa su izjavili kako Đoganijeva ima traume i zbog toga se tako ponaša.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je i protekle noći bila veoma tužna i potištena zbog svega što je videla na snimku, a sada se oglasio i njen otac Gagi Đogani, koji je pružio punu podršku svojoj mezimici.

Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila, i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala - napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ: SVE OKO NJE GORI! Katarina Živković u se*si kostimu ZAPALILA INTERNET! Kad je vidite kako izgleda, PAŠĆE VAM VILICA NA POD, a ono što joj je OVA DEVOJKA RADILA će vas iznenaditi! (FOTO)

Nema sumnje da bi Luni bilo veoma drago kada bi videla kakvu podršku ima od oca, a kako će se nadalje ponašati u svađama se Miljkovićem, ostaje da saznamo.

R. L.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'