AKTUELNO

- Morate biti iskreni da ne bi stvari radili osrednje - poručio je mladi glumac.

Mladi uspešni glumci Aleksandar Radojčić i Miodrag Radonjić bili su gosti Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Oni su otkrili svih gledaocima koji su razlozi zbog kojih odbijaju pojedine filmske i pozorišne uloge.

Naravno da je bilo uloga koje sam odbio. Neinspirativnu ulogu ne bih igrao, ako vidim da reditelj nema ideju, ili sam prosto već igrao dosta puta sličnu stvar. Kad ste stariji, sa više iskustva, mnogo brže možete da procenite da li vas nešto interesuje ili ne, što ne znači da nećete napraviti grešku. Nekad jednostavno morate da odbijete jer se poklapa sa nekim drugim projektima. Imate periode kad vas ne zovu, a onda vas odjednom zovu za pet stvari. Morate da budete profesionalni i iskreni, jer ako prihvatite pet stvari onda ćete sve uraditi osrednje - objasnio je Radojičić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO ĆE GARANTOVANO BITI HIT! Maja Berović najavila duet sa Lukasom: On je čovek kom ne možete da odolite! (FOTO)

Mora da te nadahne ta uloga. Ljudi sa kojim radite, morate da imate istu energiju stvaralačku, meni je to presudno. Generalno, svako stvaralaštvo je putovanje, može da bude fenomenalan tekst, ali da film ispadne bezveze - naveo je Miodrag Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, ove mlade glumce imamo priliku da gledamo u mnogobrojnim domaćim serijama i filmovima, koji su potpuno osvojili domaću publiku.

R. L.

#Aleksandar Radojičić

#Premijera-Vikend specijal

'