AKTUELNO

Tuga i neverica!

Kako saznajemo, glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini.

Prijatelji se od glumca opraštaju na društvenim mrežama.

Igor je bio poznat po mnogobrojnim ulogama kako na televiziji i filmu, tako i pozorištu. Ipak, u javnosti je najpoznatiji bio po svojim problemima sa narkoticima. Bio je oženjen balerinom i glumicom Jelenom Tinskom, a jedno vreme se zabavljao i sa glumicom Jovanom Petrović, unukom legendarnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje.

Foto: E-Stock/Smart_art

Igor je otvoreno pričao o svojoj borbi sa heroinom, a već sa 13 godina ušao je u pakao droge, iz kog je izašao uz pomoć roditelja - balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića. Lečio se u prestonici Velike Britanije, a njegovim najbližima tada nije bilo nimalo lako zbog njegovih problema.

Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - svojevremeno je govorio Pervić.

Igor Pervić pojavio se u mnogim poznatim ostvarenjima domaće kinematografije, poput "Crnog bombardera", "Bureta baruta", "Lajanja na zvezde" i drugih.

Autor: Pink.rs

#Igor Pervić

#glumac

#preminuo

'