AKTUELNO

Davidu zameram u jednu ruku, u drugu sam mu zahvalna za sve što je uradio, jer sam videla kakav je. Da mi se to desilo napolju, da smo osnovali porodicu, ko zna kako bih podnela to, kad sam i ovako jako teško izdržala - kaže Aleksandra.

Ekskluzivno za Pink.rs Aleksandra Subotić pred emitovanje emisije ,,Amidž šou" progovorila je o svom bivšem vereniku, Davidu Dragojeviću, koji ju je u rijalitiju ''Zadruga 2'' prevario sa zadrugarkom, Anom Korać.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Kako je već poznato, David se odlučio na ovaj korak samo nekoliko dana nakon što je Aleksandra bila disfalifikovana zbog kršenja pravila boravka u rijalitiju, te je za srpsku Novu godinu uplovio u novu romansu sa Koraćevom, iako pre toga nije raskrstio sa Subotićevom.

Odmah smo je upitali šta očekuje od gostovanja u emisiji sa Davidom.

- Očekujem dobru zabavu sa mojim bivšm verenikom, koji se plaši. Ne znam zašto, otkad smo izašli beži od mene na kilometar, kao da ću da ga pojedem. I meni je čast što idem kod Ognjena u emsiju. Očekujem da on napokon kaže nešto - započela je Aleksandra.

Upitali smo Subotićevu šta je to što bi trebalo njen bivši verenik da kaže, a zadrugarka nas je iznenadila odgovorom.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Što se mene tiče, danas sam razmišljala, možda ne treba ništa ni da kaže, a možda treba da kaže sve. Osećam se kao da pričam sa nekim stubom kad pričam sa njim, šta god ja pričala sa njim, dobijam jedan te isti odgovor - kaže Aleksandra za Pink.rs.

Ona je potom istakla da ne postoji nikakava šansa da se pomiri sa Davidom, ali je takođe i prokomentarisala njegovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle svega što sam doživela smatram da nijednoj ženi ovakav muškarac ne treba i da je ovo muškarac za klinke i devojčice. On nije ni muškarac, on je dečkić u glavi. On će biti zanimljiv klinkama, one će da se prže za njega. Njemu će trebati još 10 godina minimum da sazri - istakla je Subotićeva.

Pre samog početka emisije, Ana Korać napravila je pravi dramu svom izabraniku, zbog gostovanja sa Aleksandrom, te smo je odmah upitali i da nam to prokomentariše, ali i šta zamera osobama koje su joj nanele mnogo bola, kako je izjavila rijaliti zvezda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Karma je k*čka! Iskreno, nema pravo na to, nije mi drago, ja sam malo zloćko, pa se smejem sa strane, imam ja toga malo u sebi. Njoj ne zameram ništa, zameram joj samo što me je pljuvala i što je pričala ružne stvari o meni, to mi je jako smetalo. Davidu zameram u jednu ruku, u drugu sam mu zahvalna za sve što je uradio, jer sam videla kakav je. Da mi se to desilo napolju, da smo osnovali porodicu, ko zna kako bih podnela to, kad sam i ovako jako teško izdržala to. Želela sam zajedničku budućnost, i porodicu i bila sam spremna na to, on je doneo neku drugu odluku, dobio je šta je hteo. Mene više neće videti, neka uživa sa svojom novom devojkom - bila je izričita Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Sukob između Aleksandrine majke, Ljube Pantović i Lazara Jeremića sve je iznenadio. Tokom raspreva, Pantovićeva je rekla Lazaru da mu se svi stanari Bele kuće smeju zbog zaljubljenosti prema Davidu. Bez dlake na jeziku, Subotićeva otkriva šta zapravo ima između njih dvojice.

- Ima, iskreno, verovali ili ne. I meni deluje smešno kad izgovaram, kao neka šala. Ali postoji između njih nešto. Da su dva muškarca tako bliska, to je za mene šok! Ne umem da vam objasnim taj žar sa kojim Lazar brani Davida. Pa kad je rekao da je plakao zbog mene, a ustvari plakao je zbog Davida, zato što se njemu kida srce. Ta neka saosećajnost, to je za mene neobjašnjivo - rekla je Aleksandra, a video-snimak intervjua koji smo uradili sa Aleksandrom pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'