AKTUELNO

Prisetila se detinjstva!

Popularna mlada pevačica Milica Todorović otkrila je kako je kao mala proslavljala Uskrs u svom rodnom Kruševcu, koje su to posebne tehnike kojima se koristi kada je dekoracija jaja u pitanju, ali i da li bi volela da se uskoro ostvari u ulozi majke.

Vaskrs posebno volim pošto me vraća u detinjstvo. Obožavam da farbam jaja, da spremam bogatu vaskršnju trpezu. Volim da crtam i zbog toga moja jaja nisu klasična, na njima oslikavam od različitih boja, tehnika, likove iz crtaća i to je za mene već godinama pravi ritual - otkrila je Milica i dodala:
View this post on Instagram

All I need is sun...😋😎 #pula #milicatodorovic #istaja

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

U detinjstvu smo proslavljali uz muziku, takmičili se u kuckanju jaja i onaj ko bi pobedio, dobijao bi neku nagradu. Mene su čak mnogo puta zezali, uzmu drveno jaje i pobede me. Sada sve praznike provodim radno. Ove godine deo praznika provešću sa Milošem i prijateljima, a deo ću raditi. I Miloš i ja ćemo praviti vaskršnji doručak i kuckaćemo se - rekla je pevačica.

Milica je već duži vremenski period u srećnoj vezi sa plesačem Milošem Paunovićem, a otkrila je i da li sa njim planira potomstvo.

Majčinski instinkt mi se pojavio i želela bih ove godine da rodim devojčicu. Deca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više dece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim - iskreno je rekla Todorovićeva i dodala da sa dečkom živi toliko dugo da ne razmišlja o svadbi.
View this post on Instagram

Srecan ti rodjendan podrsko moja najveca! Volim te. 😍💕🎉

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

PROČITAJTE JOŠ: RADUJEM SE USKRSU! OVE GODINE SAM JA FARBAO JAJA! Ivan Golušin otkrio kako će provesti praznik, ali i detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA! (FOTO)

Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osećaj kao da smo već u braku - završava Milica.

Pink.rs

#Milica Todorović

'