AKTUELNO

Pratite "Zadrugoviziju 3" uživo na TV Pink i portalu Pink.rs!

Večeras nas na programu TV Pink očekuje veliki spektakl, s obzirom na to da će biti održana još jedna u nizu "Zadrugovizija". Ovo takmičenje budi poseban duh kod učesnika "Zadruge", dok se gledaoci sjajno zabavljaju i uživaju u njihovim nastupima.

Foto: Pink.rs

Proteklih dana stanari impresivnog grada u blizini Beograda vredno su vežbali kako bi se na velikoj sceni predstavili u što boljem svetlu i odneli pobedu. Odluku o pobedniku doneće publika, ali i stručni, kao i novinarski žiri.

PROČITAJTE: BROJE SITNO DO ZADRUGOVIZIJE 3! Aleksandra, Luna i Dragana Mitar PRE JUTARNJE KAFE vežbale za nastup! (VIDEO)

Spisak nastupa:

1. Miljana Kulić, Nadežda Biljić i Branislav Radonić Brendon - Sexy robot2. Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora - Noćas pada kiša / Samo u snu3. Marko Miljković, Lazar Čolić Zola i Aleksa Savić - Kocka4. Dorotea Jovanović, Bane Čolak i Mina Vrbaški - Autotjun5. Zorica Marković, Snežana Ilić i Marijana Zonjić - Rane6. Lazar Jeremić, Savo Perović i Toma Panić - Deset mlađa7. Pavle Jovanović i Rebeka Popović - Litar krvi8. Maja Marinković, Bora Santana i Zlata Đurković - Godinama9. Luna Đogani, David Dragojević i Marko Petrušević Petrući - Alkohola litar10. Dragana Mitar, Ljuba Pantović i Nenad Aleksić Ša - Nevaljala11. Marija Kulić, Lepi Mića i Ana Korać - Beograđanka12. Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić - Mili moj

Očekuje nas uzbudljiva noć, zato ostanite uz program TV Pink i portal Pink.rs, pratite "Zadrugoviziju" i glasajte za svoje favorite!

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'