AKTUELNO

Svi komentarišu način na koji je posmatrao nastup svoje bivše devojke iz rijalitija!

Poznati reper Nemanja Đerić Đekson našao se na meti mnogobrojnih kritika korisnika društvenih mreža zbog svojih reakcija tokom izazovnog nastupa Mine Vrbaški, sa kojom je inače bio u vezi u prvoj sezoni "Zadruge". Iako se trudi da takvim komentarima ne pridaje značaja, rešio je da ipak odgovori na prozivke koje su mu upućene zbog pojedinih komentara i reakcija na "Zadrugoviziji".

Foto: Pink.rs

- Mislim da je Mina bila odlična, stvarno ima talenat za taj tverk, ali su mi te reakcije veoma smešne zato što svi znaju da sam zaljubljen, da sam u ozbiljnoj vezi. Mislim da su stvarno smešni ti komentari, tipa ja se preznojavam dok je gledam... Smešni su ti komentari, ali mi je drago - izgleda ekstra i to je to - u svom stilu odgovorio je Đekson, koji je u više navrata istakao da je zaljubljen i da je u ozbiljnoj vezi, zbog čega smo ga pitali da li je rešio da se posle brojnih kratkotrajnih romansi skrasi i možda stane na ludi kamen.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Nisam još razmišljao i planirao da se uozbiljim, ali kako stvari stoje, dosta sam promenio standarde prema svemu i stvarno drugačiji sam, drugačiji život živim. Nisam toliko u izlascima, tako da moguće da sam se malo smirio, može se reći - objasnio je Đekson.

On je, inače, nedavno objavio singl "Loša reputacija" koji je izazvao veliki broj reakcija u javnosti, a pred našom kamerom priznao je da ga i dalje bije loš glas.

- I dalje me prati loša reputacija i sumnjam da ću ikada moći da operem tu lošu reputaciju, ali videćemo u narednim mojim pesmama šta ću da kažem i kako ću da pokušam da se opravdam za sve te loše reputacije koje sam imao iza sebe - rekao je Đekson, koji priznaje da su mu pojedini postupci zbog kojih se sada kaje jesu doneli dobro u jednom, ali s druge strane loše u drugom smislu.

Foto: Pink.rs

Jesu mi doneli neku vrstu benefita, novčanog i medijskog, ali kad malo bolje razmislim - koja tašta će hteti da ima ovakvog zeta? Kad malo razmislim, koja normalna devojka će biti sa mnom?! Ali, to ćete čuti u mojoj narednoj baladi koju ću da izbacim, pod imenom "Nespokoj" - najavio je Đekson.

D. Tanasijević

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'