AKTUELNO

Vodi računa o svom izgledu!

Marija i Marko Bulat nedavno su ponovo postali roditelji, a nakon visokorizične trudnoće koju je pevačeva supruga imala na svet je došao mali Sava. Presrećni par je naslednika izveo iz bolnice pre skoro mesec dana, kada su ih brojne novinarske ekipe ispratile kući.

Foto: Pink.rs

Pa šta da kažem, dobili smo sina Savu, stigao je kao terminska beba, deveti mesec, ali opet je završio na Institutu, ćerkica je bila tri meseca, on se verovatno na porođaju malo nagutao plodove vodice, pa su morali da isprate na plućima šta se dešava, ali eto posle nekoliko dana stiže kući. Liči na mamu, ćerka je ista ja, a Sava vuče na majku - rekao je Bulat tada.

Foto: Pink.rs

Marija Bulat je ubrzo nakon porođaja odlučila da svog sina pokaže na društvenim mrežama, pa se fotografisala u ogledalu i tom prilikom pokazala ne samo naslednika, već i svoju odličnu figuru.

Foto: Printscreen Instagram

Podsećanja radi, ovo je Mariji treće dete, iz prvog braka ima ćerkicu, a sa Bulatom takođe ćerkicu Doroteu i novopridošlog Savu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VEĆ PREGOVARA ZA SLEDEĆE DETE: Marko Bulat i Marija odveli naslednika kući, pevač otkrio zašto je sin MORAO DA BUDE U BOLNICI, pa ispričao po kome je dobio ime! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Marija Bulat

'