AKTUELNO

Ostali su normalni u ovom ludom vremenu - ističu susedi!

Našeg velikog i proslavljenog glumca Mišu Janketića pamtimo po vanvremenskim ulogama u ostvarenjima koja će ostati ubeležena u analima naše kinematografije. Ovaj velikan srpskog filma i pozorišta već godinama živi u centru Beograda sa svojom 12 godina mlađom suprugom, takođe glumicom Svjetlanom Knežević.

Foto: Printscreen Youtube

Miša i Svjetlana imaju četvoro dece, a troje njih se bave umetnošću, Iva je balerina, a Milica i Marko su glumci. Ovaj glumački par ima i sina Radomira o kome se ne zna puno. Komšije ove porodice ističu da su oni jedna normalna porodica koja je ostala prizemljena uprkos ludom vremenu.

Čuo sam da je Radomir u Crnoj Gori i da je policajac. Mada je u mladosti bio jako nestašan. Ko zna gde je sada? I Marko, ovaj sada popularni glumac u serijama, bio je živo i nemirno dete, dok su njihove ćerke odmalena bile princeze, koje je majka volela lepo da oblači. Mada moram da priznam da ih nikada nisam videla da negde idu zajedno. Toliko su jedna obična porodica sa ispravnim stavovima kad sve oko njih nije. Ostali su normalni u ovom ludom vremenu - rekla je jedna starija komšinica Janketića.

Marko Janketić krenuo je očevim stopama, a do sada je ostvario zapažene uloge u mnogim domaćim serijama, a njegov školski drug i komšija otkriva da je uvek bio predmet interesovanja devojčica.

Retko viđam Mišu. Sa Markom sam išao u školu, bio je dobar drug i pravi šmeker, kul tip. Sviđao se devojčicama uvek. Drago mi je da je uspeo - rekao je Maksim.
Miša je baš propao i žao mi je što je oboleo jer ga se sećam kao pravog šmekera. Viđam ga u kafiću u prepodnevnim satima - istakla je jedna od suseda.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENA ISTINA O BRAKU ALEKSANDRE I FILIPA: Prija konačno priznala zbog čega se svađa s mužem (VIDEO)

Pink.rs

#Miša Janketić

'