AKTUELNO

Teško mu padaju Lunine suze zbog Marka o kom, po svemu sudeći, odavno već nema lepo mišljenje.

Odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su nedavno nakon turbulentne rasprave definitivno odlučili da stave tačku na svoju vezu, svi komentarišu! Dešavanja na Luninom ljubavnom planu pomno prate i članovi njene porodice, među kojima je i njen brat Adam Đogani, inače bivši zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Adam, po svemu sudeći, nije u pozitivnom kontekstu komentarisao Marka Miljkovića, kojeg mnogi krive za Lunine suze i emotivne slomove, a to je zasmetalo jednom korisniku Instagrama koji je rešio da mu odmah skrene pažnju putem ove društvene mreže. Adam mu nije ostao dužan, već je odmah odgovorio i napravio razliku između sebe i Marka Miljkovića, kojeg je oslovio sa "dotični".

Foto: Pink.rs

Imam prava da komentarišem šta ja hoću! Ja sam u vezi požrtvovan i dao bih sve da opstane. Ja se ne ponašam kao dotični prema devojci! Ja sam džek! Ja nisam "Imaš dva minuta ili smo završili"! Sve se rešava lepim razgovorom ili korektnim raskidom! Ja i te kako imam prava da komentarišem njega jer ga poznajem, a svi vi koji ne poznajete nas, a komentarišete - e, vi - pssst! - napisao je Lunin brat Adam.

Foto: Instagram

D. T.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'