AKTUELNO

Nada se da će joj se dogoditi ljubav za ceo život.

Harizmatična pevačica Jelena Rozga ugostila je ekipu najgledanije emisije o poznatima "Premijera" u Splitu, gde živi i radi već godinama.

Ona je ispred premijernih kamera govorila o svojim novim projektima, ali se prisetila i prošlosti, pa je otkrila zbog čega je prestala da se bavi baletom.

Foto: TvPink Printscreen

Umorila sam se. Ja ako ne radim nešto punim srcem, ako se ne budim ujutru srećna što idem da radim, ja to prestanem da radim - bila je iskrena Rozga.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se prisetila i svog prvog poljupca, pa je ovo iskustvo prvi put podelila javno pred kamerama.

Sećam se prvog poljupca, on je bio u Zagrebu jer sam ja tamo živela i bio mi je grozan - navela je Jelena, a onda otkrila da i dalje priželjkuje da joj se dogodi ljubav za ceo život.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 2.500 evra za samo jednu pesmu! Šako Polumenta na ROMSKOJ SVADBI od bakšiša nije mogao da drži mikrofon! (VIDEO)

Ja čekam ljubav, jako je čekam, volela bih da mi se desi ali ništa ne možeš na silu. Ja kad volim, volim celim svojim bićem i isto tako volim da me taj muškarac drži kao malo vode na dlanu. Jako je bitno, s obzirom na moj posao, volela bih da taj muškarac razume moj posao. Ne želim da mi se divi, nego da mu budem njegova mala princeza i da me čuva, mazi i pazi - zaključila je pevačica.

Kompletan razgovor sa Rozgom iz splita pogledajte u nastavku.

R. L.

#Jelena Rozga

#Premijera

'