AKTUELNO

Smeđokosa manekenka svojom lepotom uspela je da šarmira zgodnog kajakaša, a za Pink.rs otkriva da li su otpočeli ljubavnu romansu nakon učešća u emisiji "Izvedi me".

Dvadesetčetvorogodišnjoj manekenki Lani Nestorović pošlo je za rukom da u emisiji "Izvedi me" osvoji srce šarmantnog Stefana, kako devojke kažu - jednog od najpoželjnijih muškaraca koji su u popularnom šou programu došli da pronađu svoju srodnu dušu.

Foto: Printscreen

U konkurenciji od trideset devojaka, Lana je uspela da se izdvoji svojom lepotom i odmerenošću, a ne krije da je bila iznenađena kad je zgodni sportista na kraju emisije izabrao baš nju.

Foto: Printscreen

- Stvarno sam bila iznenađena kada me je izabrao, iskreno. Moram da priznam, on je bio jedan od najpoželjnijih momaka koji se pojavio u emisiji. Sigurna sam da je bilo nekih čudnih pogleda od strane drugih devojaka kada je izgovorio moje ime, ali suludo bi bilo kada bih očekivala da se preostalih 29 devojaka složi sa njegovom odlukom. Ženska sujeta, stvarno, postojii - iskrena je Lana, koja, ipak, nije otpočela ljubavnu romansu sa Stefanom.

Foto: Printscreen

- Ostali smo u OK odnosima, nekoliko puta smo se čuli. Ali, nikada više nismo izašli na piće - priznaje Lana i dodaje da su nastavak njihovog druženja onemogućile brojne profesionalne obaveze koje nisu mogli da usklade.

Nestorovićeva otkriva da trenutno nije zauzeta, ali i da ima čudan ukus kada su muškarci u pitanju - još ima predrasude prema sportistima, ali, prema njenom mišljenju, Stefan nije prototip sportiste kakvog ona zamišlja, zbog čega joj se i dopao.

Foto: Printscreen

- Imala sam predrasude prema sportistima. Upoznala sam njih nekoliko, nisu tip muškarca koji bi me privukao. Prepuni su sebe, uvek im je sport na prvom mestu, mislim da se nikada ne bi u potpunosti posvetili devojkama. Stefan mi, s druge strane, nije izgledao tako – on je bio prilično šarmantan, ostvario je super komunikaciju sa devojkama. On je bio jedini dečko kojed je samo nekoliko devojaka odbilo - objasnila je Nestorovićeva.

S obzirom na to da se u emisiji "Izvedi me" za naklonost muškaraca borila rame uz rame sa 29 devojaka, zanimalo nas je da li se osećala ženska sujeta, ljubomora i da li je bilo tračarenja među učesnicama.

Foto: Printscreen

- Na početku mi je stvarno bilo teško da se uklopim, stvorile su se ekipice, a ja nisam poznavala nikog. Sve devojke su bile spremne da nam pomognu, nije se osećala negativna energija. Naši uzrasti su bili različiti. Tračarenja je sigurno bilo, ali ja sam se trudila da se isključim iz svega toga. Na kraju krajeva, sve je to bilo divno iskustvo i sa nekim devojkama ću ostati u kontaktu - iskrena je Lana, koja se združila sa Sanelom, za koju kaže da je devojka za primer.

Foto: Instagram

Na pitanje da li je nekada bila u vezi sa nekim poznatim muškarcem nije želela da odgovori, međutim, poželela je da objasni u kakvom je odnosu sa pevačem Mlađenom Tošovićem, kojeg je domaća javnost upoznala u "Pinkovim zvezdama". On već mesecima na Instagramu u stopu prati lepu manekenku i lajkuje joj fotografije, ali Lana otkriva da među njima dvoma, nema ničega.

Foto: Printscreen

- On je moj sugrađanin, iz Prepolja je, kao i ja. Imala sam više puta priliku da ga slušam, pre nego što je postao popularan. Zaista ga ne poznajem lično, znam da često nastupa u klubu gde izlazim i ništa nisam čula loše o njemu - kroz smeh nam je otkrila Lana, koja nije želela da otkrije koji su to još poznati momci pali na njenu lepotu i šarm.

Foto: Instagram

Emisija "Izvedi me" na programu je Pink televizije svakog ponedeljka u 21:15.

Autor: D. Tanasijević

#Izvedi me

#Lana Nestorović

#Manekenka

#Mlađen Tošović

#Televizija Pink

'