AKTUELNO

Bez dlake na jeziku podelila neke od najintimnijih trenutaka iz svog života!

Pevačica Mia Borisavljević trenutno promoviše svoju novu pesmu "Dođi juče", a specijalno za Pink.rs otkila je kako je zadovoljna reakcijama publike, ali i šta misli o kupovini pregleda na socijalnoj platformi Jutjub, što radi sve više njenih kolega.

Pesma je u trendingu, ima preko milion pregleda i sve ono što je bitno, nešto što je pokazatelj uspeha. Do kraja godine će izaći i sve pesme, odlučila sam da dam prostora svakoj pesmi. Ja ne znam kako se kupuju pregledi na Jutjubu, znam kako se plaća marketing - objasnila je Mia.

Foto: Pink.rs

Pevačica je zajedno sa suprugom, Bojanom Grujićem praznike provela u sunčanom Dubaiju, a ističe da je uživala u svim čarima ovog arapskog grada.

Uskrs je bio kod kuće, prethodni dani su bili radni, posle toga smo otišli na neki kraći odmor u Dubai. Tamo je lek za dušu i srce, gde god da se okreneš nešto lepo vidiš. Ja nisam znala šta ću pre, da li da se naspavam ili okupam ili da idem u šoping. Radila sam sve ono što volim - kaže Mia i dodaje da li razmišlja o proširenju porodice:

Foto: Privatna arhiva

Razmišljam i o proširenju porodice, ne znam kada će biti, ne znam koga da pitam to - kroz smeh ističe Mia.

Foto: Pink.rs

Pevačici smo postavili i set brzih i zanimljivih pitanja, oko kojih se nije preterano dvoumila kada su odgovori u pitanju, a moramo priznati da je Mia bila i više nego iskrena.

1. Kako je izgledalo tvoje prvo pijanstvo?

- Prvo, a da kažemo i poslednje pijanstvo, ako se to računa kad ne znaš da piješ, pa padneš u nesvest. To je bilo nešto kao klinka, doneli su me kući i majka je rekla: "Da li smeš da se pogledaš u ogledalo?", ja sam samo legla i zaspala. Sutra sam se izvinjavala svima. Nisam znala kako se alkohol pije i pila sam na eks.

2. Kada si poslednji put slagala i koga?

- Uglavnom lažem stiliste, šminkere, frizere, ljude sa kojima radim, kada im kažem da dođu ranije, jer oni svi kasne. Novinare ne lažem.

Foto: Privatna arhiva

3. U kojim situacijama pocrveniš?

- Ja ne znam da primim kompliment, kad mi neko da kompliment, nešto mislim da je neiskreno, u tim situacijama znam da pocrvenim.

4. Šta je najluđa stvar koju si uradila u javnosti?

- Kada sam snimala spot za pesmu "Kako da ne", bilo je čudno, ali je prostor bio obezbeđen za snimanje. Sada takav spot ne bih snimila, sasvim je dovoljno jednom. Jednom mi je otpala nadogradnja nasred bine, dok sam pevala.

5. Šta ti prijatelji najviše zameraju?

- Čak mi ne zameruju ni to da li imam ili nemam vremena da se vidim sa njima, ja imam prijateljstva da ne moramo da pijemo kafu svaki dan.

Foto: Pink.rs

O čemu je Mia još govorila za portal Pink.rs pogledajte u sledećem video-prilogu:

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE GAZDARICA! Veljko Ražnatović progovorio o svadbi sa Bogdanom, pa otkrio na šta će nagovoriti Cecu i Anastasiju! (VIDEO)

Autor: M.Stanković

#Mia Borisavljević

'