AKTUELNO

Pevačica Nikolija Jovanović rešila je da svima otkrije šta se to zaista dogodilo na letu Cirih-Beograd.

Nakon što se danas pojavila priča da su Nikolija Jovanović i njen nevenčani suprug Relja Popović navodno napravili skandal u avionu zbog toga što su insistirali da putuju biznis klasom, iako su imali karte za ekonomsku, pevačica je rešila da iznese svoju verziju događaja.

Foto: Pink.rs

Pevačica je šokirana zbog toga što se digla fama ni oko čega, pa je rešila da se obrati javnosti i objasni šta se, zapravo, zbilo na putu iz Ciriha za Beograd.

Relja i ja nikada nismo sedeli u biznis klasi niti ćemo! Bez obzira na to sa koliko se para vraćamo sa nastupa, ne patimo od tog "luksuza". Samo mi je važno da stignem na vreme od tačke A do tačke B - napisala je izrevoltirana Nikolija, a onda dodala objasnila pozadinu priče.

Foto: Pink.rs

- Rezervisali smo mesta unapred da bismo sedeli zajedno, a pred ulazak u avion su nam promenili sedišta. Videli smo dva mesta u biznis klasi i pitali da li možemo da sedimo zajedno. Stujardesa je rekla da možemo, a posle, kada je ukapirala da nemamo biznis karte, rekla je da se vratimo na naša odvojena mesta. Pitali smo da doplatimo - opet, ne zbog klase nego da bismo sedeli zajedno, i nisu nam dali - objasnila je pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#pevačica

'