AKTUELNO

Pevačica za Cecinu naslednicu ima samo reči hvale.

Pevačica Mira Škorić lepo se odmorila za praznike i sada priprema svoj solistički koncert kojim će obeležiti 30 godina karijere. Folk zvezda progovorila je o pomirenju sa koleginicom i nekadašnjom bliskom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

PROČITAJTE JOŠ: NJEGA MOGU DA POZOVEM U DVA UJUTRU, ON ĆE DOĆI... Vesna Zmijanac otkrila detalje odnosa sa bivšim, pa priznala: Takav se ne rađa dva puta!

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - rekla je Mira i otkrila kakvo mišljenje ima o Cecinj naslednici Anastasiji, kao i šta misli o njenoj muzičkoj karijeri.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Za Anastasiju imam samo reči hvale. One je jedna prelepa devojka. Pokoriće i majku! Pesma joj je baš, baš popularna i ona može daleko da dogura. Novi hit je otpevala vrhunski. Od malih nogu je bila talenat i ja volim kada talentovana deca uspeju. Imamo primere da pevači guraju svoju decu, ali nije to to. Međutim, Anastasija zna da peva i verujem da će biti ozbiljna zvezda.

Foto: Pink.rs

Pevačica je progovorila o svom emotivnom partneru kojeg vešto krije od očiju javnosti.

- E, pa ne možete da me ulovite. Vidi, jeste najmoćniji, najopasniji, ali nema šanse da mi uđete u trag. Krijem ga kao zmija noge. Ja nisam moderna, nisam od ovih što šetaju te fensi frajere. Imam pet banki i nije logično da imam dečka, nego čoveka. Je l‘ tako? Nisam moderna baba da šetam te mlađe, patrijarhalno sam vaspitana i imam pravog dasu. On je vrlo ozbiljan i normalan. U mojim godinama ne znam da li može baš da se kaže da sam se zaljubila, ali lepo je to kada dve energije mogu dobro da funkcionišu i da se podudaraju.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Mira Škorić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'