AKTUELNO

Folk zvezda i njen suprug Toni organizovali žurku za pamćenje. Draganin sin slavio punoletstvo u dvorcu!

Srednjevekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča, vlasništvo Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, nakon mnogo godina renoviranja prvi put je otvorio svoje kapije da ugosti odabrane zvanice na gala proslavi koju su organizovali povodom punoletstva njihovog sina Marka.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Čitav događaj folk carica i ugledni austrijski biznismen planirali su mesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prestonice Austrije, ali pre svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje. Sudeći po reakcijama, u tome su i uspeli.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Prvo što mi je Marko dan posle proslave rekao bilo je da je jedino za čime žali u vezi proslave to što se završila. To je značilo da je sav rad, energija, kreativnost i ljubav koje smo uložili Toni i ja u njegovo slavlje vredelo i srce mi je bilo prepuno – rekla je folk zvezda i priznala da je uživala u svakom trenutku organizacije, ali pre svega u činjenici da su svi gosti uživali.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Ja inače, kao što je poznato, uživam da usrećim sebi drage ljude i da im priedim događaje za pamćenje. Kada su moja deca u pitanju to se umnožava u beskraj i zaista smo i Toni i ja bili presrećni kada smo videli izraze na licima gostiju od ulaska pa do kraja slavlja. Ova proslava i jeste bila naš rođendanski poklon Marku i sve je bilo podređeno njegovom uživanju i provodu njegovih gostiju. Uvek smo isticali da smo ponosni na svoju decu, Marko možda zvanično i nije više dete ali je naša ljubav ista a ponos još veći jer znamo da je izrastao u divnog mladog čoveka – prenosi svoje utiske presrećna Dragana.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Sama proslava trajala je dvanaest sati a sve se odigravalo u centralnom atrijumu dvorca koji je bio specijalno dekorisan za ovu priliku. Iako su Marko i Manuela mnogo okrenutiji svetskoj muzičkoj sceni nisu izostali ni balkanski zvuci a posebnu muzičku poslasticu predstavljali su nezaobilazni trubači. Ipak, najemotivniji trenutak bila je video poruka koju su snimili Dragana, Toni, Manuela, kao i neki od Markovih najbližih i najdražih ljudi a koja je sve prisutne ganula do suza.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Svi smo mu čestitali rođendan, evocirali uspomene i govorili mu iz srca šta mu želimo i to je zaista sve nas dirnulo kako dok smo snimali, tako i kada smo gledali. Upravo ta emocija i jeste nešto što je obeležilo njegov rođendan i po čemu ćemo sve ovo pamtiti – zaključuje folk zvezda.

Foto: Promo/Dragana Mirković

Foto: Promo/Dragana Mirković

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBLJENA SAM: Teodora Džehverović progovorila o svom emotivnom statusu, pa spomenula Anđela! Rankoviću se ovo neće dopasti! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mirković

'