AKTUELNO

Potpuno novo izdanje od ove zvezdice.

Druga po redu je ove večeri kada "Pinkove zvezdice - All stars" odgovaraju na temu "Brze pesme" na scenu izašla Tatjana Savatić, koja je izvela miks pesama koje izvode Bruno Mars, Aba i Boni M.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj spoj različitih pesama držao je pažnju žirija, ali i publike, koja je sve vreme skandirala fantastičnoj zvezdici. Pred kraj ovog nastupa svoju stolicu ipak je spustila Leontina Vukomanović, tako da je Tatjana dobila četiri glasa.

Ti si meni večeras bila "disko kvin" koja je prošarala u tom ritmu i u tom vajbu, to tvoje retro pevanje je karakteristično za tu muziku i te godine, tako da se meni sve ovo večeras mnogo svidelo i bila si mi za peticu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je isto ovo bila petica, ja sam molila Leontinu da se podigne, ali mi smo tu da međusobno podržimo jedni druge u žiriju. Posle imamo i staklenu sobu, tako da nije ništa gotovo, sad si dobila četvorku, a što se mene lično tiče ovo je bilo za pet - navela je Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj nastup to možete učiniti u narednom video-prilogu.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'