AKTUELNO

Odluka je bila veoma teška.

Još jedno izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkovih zvezdica - All stars" došlo je do samog kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Oni koji su večeras bili najbolji i dobili čiste petice bili su: Darija Vračević, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Teodora Marković, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević i Valentina Mec.

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj opstanak u takmičenju borili su se: Tatjana Savatić, Milica Ilić i Sergej Pajić, o čijoj sudbini je odlučivao žiri u baražu kada su se povukli u staklenu sobu.

Foto: TvPink Printscreen

Odlukom petočlanog žirija, koji je morao da izabere dva takmičara koji večeras napuštaju takmičenje, iz "Pinkovih zvezdica - All stars" ispala je Tatjana Savatić, a zatim je voditeljka saopštila da takmičenje napušta i Milica Ilić.

Ljuta sam, stvarno, veoma sam tužna zato što neka deca koja su fantastična i sjajna moraju da napuštaju takmičenje zbog pravila produkcije. Stvarno nije realno, toliko smo zajedno, ne samo u ovoj sezoni nego i u prošlim sezonama, oni su izvanredni pevači, 90 posto vas peva bolje od nas u žiriju, jako je teško da neko od nas presudi i da kaže "Ova deca nisu dovoljno dobra da nastave takmičenje". Ko god da je ispao, ja ne bih mogla da kažem da treba da ispadne. Dolazim u situaciju da smo u problemu, razmišljamo kako neko dete izbaciti. Svi smo polupani, stvarno aplauz i od nas žirija za sve vas deco, za mene je ovo bilo pred finale - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao baraž možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'