AKTUELNO

Otvorila dušu!

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić pre tri meseca postali su roditelji kada je na svet došla njihova ćerka kojoj su dali ime Petra. Glumica je poznata po tome da ne priča o privatnom životu, ali je sada prvi put odlučila da otvori dušu i progovori o majčinstvu, suprugu ali je otkrila i na koga liči njena ćerka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Glumica je istakla da je fizički trudnoća, porođaj i majčinstvo nisu promenili nimalo, što je dobro, osim što je navikla da manje spava. S obzirom na to da je glumica otišla kod supruga u Los Anđeles kad je počeo da joj se nazire trudnički stomak i kad je osetila da bi trebalo da se posveti održavanju trudnoće, sve glumačke angažmane prepustila je koleginicama. Sada kada njena naslednica ima tri meseca, Jelisaveta se vratila poslu, prvo kroz predstavu, a uskoro je čekaju i snimanja. Kaže da joj je odmor prijao i da sada s elanom nastavlja dalje.

Strašno mi je brzo prošlo vreme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu. Predivno sam se osećala i ne mogu da opišem sreću koju sam osetila kad sam ugledala ćerku. Ime smo joj dali zajedno, a više liči na Tea - rekla je glumica i otkrila da je njen suprug divan otac.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

'