AKTUELNO

Nova epizoda vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" je na programu i ove nedelje od 14 časova na kanalu TV Pink, a vaši domaćini su Tijana Prica i Ognjen Nestorović.

Prvi ćete videti izveštaj sa promocije novog Severininog albuma "Halo" u Zagrebu. Regionalna pop zvezda je dugo radila na ovom projektu, za svaku numeru snimila i spot, a kako je proteklo druženje sa medijima na promociji, saznaćete u ovonedeljnom izdanju "Premijera - Vikend specijala".

Foto: TV Pink Printscreen

U Pinkovom kompleksu filmskih studija počelo je snimanje istorijske dramske serije "Crveni mesec", idejnih tvoraca Željka Mitrovića i Romana Majetića. Ove nedelje u "Premijera-Vikend specijalu" videćete šta se dešava iza kulisa najzahtevnijeg projekta TV Pink, čije je emitovanje zakazano za drugu polovinu septembra.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Maja Berović postigla je neverovatan uspeh, što je dokazao i koncert u beogradskoj Štark areni, za koji se tražila karta više. Međutim, Maja je postavila nove rekorde, Sombor je sa njom uglas pevao "Bebo", u ovonedeljnoj emisiji očekuje vas izveštaj sa njenog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Tijana i Ognjen će sa gostima u studiju komentarisati apsolutno sve detalje svetskog spektakla, ovogodišnjeg izbora za pesmu "Evrovizije". Dan posle uzbudljivog finala, emisija "Premijera-Vikend specijal" vodi vas uživo u Tel Aviv!

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Tri meseca nakon tragedije i brojnih naslovnih strana, istražujemo šta je zapravo istina o životu kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Predstavnici muškog dela javne scene osvajaju svet, dok su ove nedelje naše zadrugarke na udaru! Njegovo ime svi već dobro znaju, a otkriće apsolutno sve tajne! Upoznajte novog Zadrugara Filipa Mijatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje domaće pesme su veliki hitovi, a zapravo su prepevane, otkriva ekipa vaše omiljene emisije o poznatima.

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih vesti iz života poznatih, zato budite uz emisiju "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 19. maja tačno u 14 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

'