AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Sedmi nastup u "Pinkovim zvezdicama - all stars", gde su takmičari pevali svoje omiljene pesme, imala je Isidora Mitić. Devojčica koja dolazi iz Leskovca i ima 18 godina ove večeri pevala je pesmu "Hurt" od Kristine Agilere.

Foto: TV Pink Printscreen

Isidora se na sceni pojavila u beloj haljini, dok je iza nje igrala balerina. Žiri je odlučio da ova takmičarka dobije svih pet glasova, posle čega su Kija, Milan, Goca, Nataša i Leontina izneli svoje komentare. Inače, tokom ovog nastupa Kristina Kockar završila je u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam uživala. Nije ti delovalo lako da preneseš tu emociju na nas, kao što je to bilo ranije. Imala si sve vreme dobre nastupe tokom takmičenja - govorila je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo toliko prenategnuto. Napeti smo bili sve vreme dok si ti pevala, jer nam ne ostavljaš prostor da mi uživamo, već kao da se sve vreme borimo - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si rasplakala! Ova pesma govori o ocu i govori o toj nekoj... Upravo sve što se govori u pesmi, meni se desilo. Za dve nedelje će biti godišnjica smrti mog oca, tako da je mene zbog toga pogodilo - pričala je Kristina Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Mitić

'