AKTUELNO

Još dokaza koji svedoče u prilog tome da Dragojević obmanjuje javnost.

David Dragojević je nakon javne prevare imao mnogo verzija zbog kojih je odlučio da ostavi svoju verenicu Aleksandru Subotić, a često je isticao da njihova ljubav nije bila prava i da su čak pristali na ,,lažnu veridbu", samo zbog svojih fanova.

Međutim, na društvenoj mreži Instagram isplivao je još jedan dokaz da je David bio mnogo zaljubljen u nju i da je javno isticao koliko je voli, kao i da je sve što su imali zapravo bilo iskreno.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku ovog teksta pročitajte kako je Dragojević na društvenim mrežama veličao svoju bivšu verenicu, a mnogi su zaključili da iste reči izgovara i svojoj sadašnjoj devojci Ani Korać sa kojom je započeo ljubavnu romansu u ''Zadruzi 2''.

Ljudi, nemojte nikada da sumnjate u našu ljubav! Neko teži u životu pravim putem, neko lakšim, sve zavisi! Mislim da smo mi osobe koje su svašta pretrpele, od uvreda unutra i napolju, a nikoga nikada nismo napali! Naša ljubav je jaka, mi sve što radimo, radimo da sebi napravimo kutak na teži način, jer smo u Srbiji gde omladina teško dođe do nečega normalnim putem. Mi želimo naš mir i sve. Ništa na svetu ne može da nas sruši, a vi koji bacate sumnju videćete da nam ne može niko ništa, jer to nije ljubav, to je od ljubavi jače! - počeo je David.

Foto: Printscreen Instagram - zadruga.rtvpink

Anđele, ti si ta koja je mlada i koja može šta hoće, da nemaš granice i svuda da ideš! A ti si se odlučila za mene i porodicu sa mnom! Nisi svesna koja si veličina i koliko sam srećan što te imam. Nedostajaćeš mi, ali posle svake kiše dođe duga, jer mi smo jedno - rekao je David u objavi na Instagramu.

Podsetimo, na društvenim mrežama isplivao je i dokaz da je David javno zaprosio Aleksandru.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

'