AKTUELNO

Važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica.

Mladu pevačicu Aleksandru Mladenović ekipa najbržeg portala u Srbiji Pink.rs srela je na dodeli nagrada emisije "EKSKLUZIVno".

Ovom prilikom ona nam je otrkila koji je njen recept za atraktivan izgled, s obzirom na to da važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na domaćoj javnoj ceni.

Sam jug Srbije je poznat po tome, tamo su malo vatrenije devojke. Ja sam takva, prirodna, spontana, ne postoji specijalan recept za to - rekla na je ona, a zatim otkrila da li postoji neka koleginica koja može da joj parira:

Foto: TvPink Printscreen

Na bih mogla da izdvojim nijednu, ja sam za sebe najlepša. Sve su koleginice lepe zaista, svaka devojka je lepa na svoj način, a meni je najvažnije šta neko nosi u srci, po tome cenim ljude.

Pevačica je navela i da među domaćim zvezdama postoji mnogo sujete, ali da ne misli da je neka koleginica ljubomorna na nju.

Ima sujete na estradi, nije da nema. Svako bi nešto želeo što ima neki neko drugi. Ja mislim da nijedna koleginica nije ljubomorna na mene. Ja imam glas, sve moje pesme se pevaju - rekla je Aleksandra.

Kako su protekle mesece obeležili mnogobrojni s*ks skandali domaćih javnih ličnosti, pitali smo Mladenovićevu šta o svemu tome misli.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAPUNILI SU JOJ GLAVU! Vuk Mob progovorio o SUKOBU sa Teodorom Džehverović, pa otkrio KAKVE PORUKE je slao Dari Bubamari! (VIDEO)

Mislim da se to od mene to ne očekuje, ja to ne bih dozvolila sebi. Nemam takve fotografije, ne slikam se gola i ne vodim ljubav gola, čuj mene, lapsus. Ne snimam se dok vodim ljubav sa svojim dečkom - rekla je ona i tom prilikom napravila lapsus zbog koga ćete se sigurno nasmejati.

Kompletan intervju sa Aleksandrom Mladenović pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Aleksandra Mladenović

'