AKTUELNO

Goca ga je zbunila svojim komentarom!

Drugi nastup večeras u 'Pinkovim zvezdicama - All Stars' večeras imao je Mateja Vukašinović. On je u ovoj emisiji kada žiri poslednji put u ovoj sezoni odlučuje ko prolazi dalje rešio da se predstavi pesmom Džona Njumana "Love me again".

Foto: TvPink Printscreen

Kao što se i očekuje od Mateje, on je, pored pevanja, imao i sjajan scenski nastup sa plesačima koji su posebno oduševili Milana Stankovića, te je istakao da ih obožava. Mateja je sebi obezbedio direktan prolaz u polufinale.

Foto: TvPink Printscreen

Zapljusnuo si nas dobrom energijom, bilo je tako dobro, magično, pozitivno. Ovo je... Bio si senzacionalan, sve je prirodno izgledalo, vidi se da ste puno radili - rekla je Nataša, a u komentaru joj se pridružio i Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja toliko volim ovu pesmu. Pevao si loše. Pevao si u falšu mnogo, mnogo je bilo netačno, ali si pevao mrak! Pevao si sjajno. Ne znam ni kako da ti objasnim - rekla mu je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Matejin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'