AKTUELNO

Neustrašiva članica žirija "Pinkovih zvezda" ne misli da crna magija može da joj naudi.

Pojedine folk pevačice koje se, osim muzikom, bave i mnogim drugim stvarima, otkrile su nedavno da se pevačici Maji Nikolić nalazi u kandžma crne magije, zbog čega joj se dešavaju loše stvari u životu.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Ipak, pevačica se ne plaši i smatra da nema razloga za brigu, s obzirom na to da je velika vernica.

Ne verujem da meni crna magija može da mi naudi jer ja već 15 godina postim svaki post, svaku sredu i petak, i pričešćujem se svake nedelje. Ne može meni magija ništa. Stalno idem u crkvu, ispovedam se i čitaju mi molitve, koliko god da je jaka ta magija koju pokušavaju da mi bace, Bog je jači od svih đavola. Pogotovu što ne pravim pauzu između posta, pričesti i ispovesti. Svake nedelje sam na liturgiji, tako da crna magija ne deluje. Vratiće se pošiljaocima. Zaštićena sam od strane Svetog duha i ne bojim se - rekla je pevačica i otkrila šta je to sprečava da posle mnogo vremena izda novi studijski album.

Foto: Promo/Dejan Milićević

- Posvećena sam borbi za sina Lazara, proces zbog nasilja u porodici je u toku, ali o tome ne mogu pričam. S druge strane, imam mnogo obaveza u vezi sa „Pinkovim zvezdama”, tako da album mora malo da sačeka. Pesme su gotove, samo da ih finalizujem - iskrena je Maja.

Autor: D. Tanasijević

#Magija

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

'