AKTUELNO

Dobili su ovacije od svih!

Osmi po redu na večerašnjoj ,,Zadrugoviziji" nastupili su Jovana Tomić Matora, Zorica Marković, Savo Perović i Aleksa Savić i Lazar Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su svojim pevanjem i koreografijom oduševili sve prisutne, a pevali su pesmu "Ludi letnji ples" koju izvode Flamingosi i Luis, a Markovićeva je izazvala ovacije svojom imitacijom pokojnog pevača. Lazar se, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu. Na kraju nastupa su otpevali i deo Luisove pesme "Ne kuni me majko" i dobili ovacije svih prisutnih.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov performans možete pogledati u nastavku teksta.

Potom je i petočlani žiri dao svoje mišljenje.

Vi ste večaras dokaz da imitacija može da bude savršeno perfektna. Sine Aleksa, ti znaš da ja navijam da ti pobediš u "Zadruzi". Neko ko je veran, neko ko je iskren. Možda bi trebalo malo da budeš baraba. Ne bih da pričam o Zoričinom pevanju. Ona je i baraba i dama i pevač, sve u jednom. Savo, malo je više trebalo da promovišeš sebe kao pevač, ti si zaista talentovano dete. Potrudi se, ima još do kraja, budi ono što treba da budeš. Pevački. Matora, takva si riba do bola, bez tebe ovo ne bi bilo kako je bilo. Bez Lazarovog klecanja u kolenima ništa. Toliko ste bili savršeni, za mene ste vi pobednici - oduševljena je bila Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Imitacija predobra, vokali savršeni. Zorica Marković kraljica! Matora, nosi haljine, oblači se kao žena - prokomentarisala je Goga.
Ostaje doživotni žal što ovo nije otišlo na Evroviziju. Zoko, ja se nadam da smo ti i ja sve okej - rekla je Rada, a Zorica se složila sa njom da jesu.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, one su imale sukob na jednoj od prethodnih Zadrugovizija.

Kako su izgledali komentari žirija možete pogledati u nastavku teksta.

Pink.rs

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'