AKTUELNO

Pružio apsolutnu podršku svojoj mezimici.

Luna Đogani i Marko Miljković imaju definitivno najturbulentniju vezu u "Zadruzi 2". Oni se u toku jednog dana posvađaju nekoliko puta, ali se vrlo brzo i pomire, što zbunjuje kako zadrugare, tako i publiku kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Lunin otac Gagi Đogani pruža punu podršku svojoj mezimici, kako što se tiče veze sa Miljkovićem, tako što se tiče i njenog generalnog boravka.

Nemojte da se bavite Lunom i Markom. Pustite ih da se vole i da njima bude lepo. Mi smo samo posmatrači. Nemoj da im sudimo, da im tražimo greške. Mi smo svi grešili, samo što smo zaboravili. Nismo mi ti koji treba da nalazimo njima partnere. Pratim šta se dešava na društvenim mrežama. Blago rečeno, užas! Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka. Mi smo tu samo da podržimo i ćutimo. Što se tiče Lune, uz nju sam, šta god ona bude odlučila. Tata je uvek uz nju! Njihova veza je meni potpuno ok! Lunina pobeda će biti dupla, ako opstanu i izađu zajedno. To bi za nju bio veliki uspeh - napisao je Gagi na svom Instagram profilu.

Zatim je Gagi okačio jedan snimak iz "Zadruge" na kom se Luna i Marko jure i šale, što je njemu bio dovoljan dokaz njihove ljubavi.

Ovo je momenat kada sam video i osetio iskrenu ljubav između Marka i Lune! Posebno od strane Marka, kada je iskreno zagrlio moju Lunči! Najsrećni sam kada vidim da je moja princeza srećna! Njen iskren osmeh je meni sve u životu! Tada sam ispunjen - napisao je Đogani uz snimak.

Nema sumnje da denser pruža punu podršku svojoj mezimici, što je već dokazao mnogo puta, a njoj će sigurno biti drago kada vidi ovakve Gagijeve komentare.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'