AKTUELNO

Današnjim gostovanjem Lepog Miće u Jutarnjem programu Televizije Pink nastavljen je rat pevača i Stanije Dobrojević, njegovog velikog neprijatelja iz rijalitija "Farma".

Lepi Mića jutros je svoje pojavljivanje u emisiji "Dobro jutro sa Deom i Sarapom" ponovo iskoristio kako bi napao svoju ljutu suparnicu Staniju Dobrojević, sa kojom ratuje otkakako su se posvađali u rijalitiju "Farma".

Foto: Printscreen

Kontroverzni pevač ponovo je ismejao Stanijino pevanje i bez dlake na jeziku otkrio šta misli o njenoj muzičkoj karijeri.

- Mislim da će trajati još nekoliko meseci. To je klasični genocid nad muzikom, kada neko ko ne ume da sluša, a kamoli da peva, radi to. To je genocid! Muzički stručnjaci, uvedite neke kontrole, komisije, policije. Uradite bilo šta! Zamislite sad da uzmem hirurške makaze, odem u Klinički centar i kažem: "Ja sam hirurg, to volim da budem" i počnem da operišem ljude - rekao je Mića, a onda se zapitao da li to pobednica šeste "Farme" peva po štalama.

- Bitno je da Stanija pokaže svoje d*pe, silikone i ona, kao, divno peva. Ona ima nastupe? Gde nastupa, u štali? - upitao se Mića, a mi smo pokušali da odgovor dobijemo upravo od Stanije.

Foto: Pink.rs

Stanija je svoj odgovor uputila preko PR-a, koji se potrudio da bolje informiše Miću o njenim nastupima, i na kraju dodao da ubuduće neće komentarisati ništa u vezi sa polusvetom, kakvim dotičnog pevača smatra.

Stanija je na putu. Sinoć je nastupala u Švajcarskoj, veceras je u Bosni i Hervegovini, sledećeg vikenda u Luksemburgu. Puni diskoteke i dok je tako, ona će raditi. Kada su u pitanju velike muzičke zvezde, možete da nas pozovete za komentar, a ovaj polusvet zaista ne komentarišemo - kratko nam je rekao Stanijin PR.

Foto: Pink.rs

U nastavku pogledajte šta je to još Mića ispričao u Jutarnjem programu RTV Pink:

Autor: D. Tanasijević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

#Svađa

#Televizija Pink

#pevač

#pevačica

#starleta

'