AKTUELNO

Za kratko vreme, Sanja i Milan postali su omiljeni voditeljski tandem.

Tačno 12 godina prošlo je otkako su Sanja Marinković i Milan Kalinić osvojili sve simpatije publike kao voditeljski par emisije "Sve za ljubav". Ovaj šou bio je baziran na istinitim i toplim pričama običnih ljudi, na raznim sudbinama, odnosima, ljubavima, rastancima, pričama koje će su vas ostavljale bez daha. Iako su neretko priče bile teške, Sanja i Milan su uspeli da svaki put nasmeju gledaoce svojim šalama.

Foto: RTV Pink

Za visok rejting emisije "Sve za ljubav" svakako su bili zaslužni Sanja i Milan - jer su uspeli da pronađu pravu meru u predstavljanju životnih drama, zgoda i nezgoda iz života ljudi, a opet, da na svoj način zabave gledaoce kraj malih ekrana.

Još tada, pre 12 godina, Sanja i Milan bili su saglasni u jednom - oliko su uigran tandem da nijedno od njih u to vreme nije ni pomišljalo na promenu profesionalnog partnera.

Foto: RTV Pink

Tokom vođenja emisije "Sve za ljubav", ovaj dvojac pokazao je da se odlično dopunjuju i osećaju kada ko treba da uskoči a kada da stvar prepusti onom drugom - sve u svemu, da se odlično se slažu.

Foto: RTV Pink

Snimak koji je i dalje aktuelan na društvenim mrežama, i koji iznova nasmeje gledaoce, jeste kompilacija najsmešnijih situacija iz ove emisije.

Tako smo Sanju i Milana videli u narodnim nošnjama sa ovcama u studiju, njihove lapsuse, napade smeha - sve je ovo činilo ovu emisiju toliko omiljenom kod publike.

Foto: RTV Pink

Zato vas mi sada podsećamo na neke od najsmešnijih situacija, koje su obeležile emisiju "Sve za ljubav", dok su Sanja i Milan bili voditelji. Da li su i vama oni bili omiljeni tandem?

Autor: M. Đ.

#Milan Kalinić

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Sve za ljubav

#Televizija Pink

#emisija

'