AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zorica Marković gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je bila u prilica da u okviru igre "Odgovaraj ili" odgovori na niz intimnih pitanja. Jedno od njih bilo je i da otkrije najzanimljivije mesto nakom je vodila ljubav.

Hauba, od kola. Bilo lepo vreme, oko pola 5 ujutru. Putovali smo od Jagodine do Beograda, padala je kiša. Ja u letnjoj haljini, sedim i spavam, on vozi i odjednom mi spusti ruku na kolena. Budim se ja u tom trenutku, sedim onako i meni se da izvinite pri*ebalo. Šta ću! Život je to, tako, normalno, to svi rade... Ja mu kažem: 'Stani' i uhvatim ga čvrsto za ruku. Kaže on: 'Gde ćeš?' Rekoh - gde hoćeš. I, hauba nam je bila najbliža - otkrila je Zorica, pa dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Jeste malo bilo toplo, radio motor, vozio se auto... ali kiša je padala, pa je malo hladila od gore i to je to - zaključila je Zorica, na šta se čitav studio grohotom nasmejao i ispratio priču aplauzom.

Jovana Tomić Matora sedela je pored Zorice i osetila potrebu da i ona odgovori na ovo pitanje, kada je ispričala svoje iskustvo.

I ja sam imala na haubi, ako to pitaš, samo su mi nožice bile ovako - dočarala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JAKA SI, TI TO MOŽEŠ: Posle HAOSA koji je Luna napravila u 'ZADRUZI' zbog raskida sa Markom, oglasio se Gagi! Otkrio šta mu je ćerka OBEĆALA! (FOTO)

Pink.rs

#Amidži Šou

'